Desfundat cada
Instalator >> Desfundat >> Desfundat Cada

Instalator sanitar Particular desfund scurgerea de la cada

Solutia minune din reclame nu v-a rezolvat problema ? Cheama un instalator profesionist sa iti desfunde scurgerea de la cada, chiuveta sau sifonul din pardoseala ( scurgerea din podea ).

Desfundat scurgerea de la cada. Cum se desfunda cada?

Pompa desfundatPrecizare: in practica, de cele mai multe ori, de infundat se infunda sifonul de pardoseala sau bucla de sifonare. Dumneavoastra necunoscand detaliile tehnice, reclamati ceea ce va deranjeaza: cada sau chiuveta infundata. Ceea ce incerc sa va spun aici este ca desi s-a infundat cada, pentru desfundarea ei am nevoie sa lucrez in alta parte a instalatiei de canalizare, nu unde este sifonul de pardoseala.

Cum sa desfund singur cada ?

Primul lucru pe care nu trebuie sa il faceti este sa va duceti sa cumpati un sarpe. Un sarpe care chiar iti va desfunda tevile, costa tot atat cat manopera de desfundat teava respectiva. Un alt dezavantaj al sarpelui este ca cere experienta.

Desfundare cada cu soda caustica

Cel mai practic lucru pe care il puteti face pentru a desfunda cada, sifonul de pardoseala, etc., este sa turnati o solutie de desfundat. Personal prefer marca Peak. Ca sa aveti cat de cat sansa sa desfundati chimic teava trebuie ca apa sa se mai scurga, cat de cat prin teava. Daca apa nu se mai scurge deloc din cada, atunci nu aveti nicio sansa sa desfundati chimic canalizarea.

S-a infundat cada ? Iti Refuleaza cada ?

Canalizare infundata baie, desfundat scurgere cada,

desfundat scurgere cada, cum sa desfund cada, solutii desfundat scurgere cada, desfundator cada, desfundator de cada, solutie de desfundat cada, instalatori bucuresti cada infundata, refuleaza cada, cum sa desfund cada ?,

© Ultima actualizare 14 Mai 2015
Telefon ContactContact