Desfundat cada

Instalator sanitar vă desfund țeava de scurgere de la cadă

 Soluţia minune din reclame nu v-a rezolvat problema ? Atunci apelaţi la un instalator profesionist ca să vă desfunde scurgerea de la cadă sau sifonul din pardoseală.

Pompa desfundatPrecizare: în practică, de cele mai multe ori, de înfundat se înfundă sifonul din pardoseală. Dumneavoastră necunoscand detaliile tehnice, reclamaţi ceea ce va deranjează: infundarea căzii. Ceea ce încerc să vă spun aici este că deşi s-a înfundat cada, pentru desfundarea ei am nevoie sa lucrez în altă parte a instalaţiei de canalizare.

Cele mai dese greşeli pe care le fac amatorii

 Primul lucru pe care nu trebuie să il faceţi este să vă duceţi să cumpăraţi un şarpe. Un şarpe care chiar îţi va desfunda ţevile, costa tot atât cât manopera de desfundat ţeava respectiva. Un alt dezavantaj al şarpelui este că cere experientă pentru a putea fi folosit (adica sa fii indemanatic), dar trebuie sa stii si cum este facuta instalatia ca sa stii pe unde sa il bagi / manevrezi.


 Găsesc în canalizare sârme blocate. Nu mai bagaţi sarme în ţevile de canalizare de diametru mic, pentru că dacă se blochează, foarte greu mai pot fi scoase. De obicei trebuie sa sparg si sa tai teava.

Desfundare cadă cu sodă caustică

 Cel mai practic lucru pe care il puteţi face pentru a desfunda cada, sifonul de pardoseala, etc., este sa turnaţi o soluţie de desfundat (mai toate sunt pe baza de soda caustica). Pentru ca să aveţi cât de cât sansa să desfundaţi chimic ţeava trebuie ca apa să se mai scurgă, cât de cât prin ţeavă. Dacă apa nu se mai scurge deloc din cadă, atunci nu aveţi nici o şansă să desfundaţi chimic canalizarea pentru ca substanta nu va ajunge la dopul de mizerie care blocheaza teava.

 Care sunt cele mai dese greseli pe care le fac amatorii cand desfunda canalizarea ?

 1. Ignorarea sursei problemei. Oamenii de multe ori încearcă să desfunde conducta fără a ști cauza blocării. Aceasta poate fi cauzată de un obiect mai mare sau mai mare care a blocat canalul, ceea ce necesită îndepărtarea lui, înainte de a putea desfunda canalul.

 2. Utilizarea de produse chimice. Utilizarea produselor chimice de desfundare poate părea o metodă ieftină și rapidă pentru a rezolva o problemă, dar poate provoca daune în lungul termenului. Acestea pot deteriora țevile și, în unele cazuri, pot provoca mai multe probleme decât au rezolvat.

 3. Pierderea de timp. Oamenii de multe ori încearcă să desfunde o conductă fără a avea un plan sau o strategie de urmat și, de aceea, pot pierde timp prețios încercând diferite metode care sunt ineficiente.

 4. Utilizarea prea multor metode. Utilizarea prea multor metode poate duce la deteriorarea țevilor și la pierderea de timp și bani. Este important să se selecteze una sau două metode și să se urmeze acestea pentru a obține rezultatele dorite.

 5. Neglijarea pregătirii. Este important să se pregătească corect înainte de a desfunda o conductă. Acest lucru include pregătirea țevilor, asigurarea unui iluminat bun și obținerea unor materiale și instrumente adecvate.

desfundator cada, desfundat scurgere cada, instalatori bucuresti cada infundata,

Desfundat cada

Desfundat sifon pardoseala

Desfundat ţevi


 Mai multe informaţii despre cum desfund ţevile, puteţi găsi mai jos.

Desfundat ţevi