Desfundare canalizare

 

Desfundat canalizare WC

Desfundat WC


  Aţi tras apa la toaletă şi vasul de WC s-a umplut cu apă ? Sau mai rău a început să iasă apa murdară din canalizare ?

  Vă desfund WC-ul repede şi curat. Am scule profesionale pentru această operaţie.

Instalator
Desfundări WC

Desfundat cada

Desfundat cadă


  Cand faceti dus cădita stă plină până la glezne, iar apa nu se scurge greu ?

  Vi s-a înfundat cada ? Nu mai puteţi să faceţi un duş ? Refulează sifonul din baie ? Desfundarea vreţi să fie facută repede ? Cheamă un profesionist !

Desfundat cadă

Desfundat chiuveta bucatarie

Desfundat chiuvetă bucătarie


  Ţeava de scurgere a chiuvetei este înfundată ? Vi s-au stricat planurile de gătit pentru întreaga zi ? Atunci chemaţi un instalator profesionist să vă desfunde chiuveta din bucătărie.

Desfundat chiuvetă
bucătarie

  Ai raspuns DA la intrebarile de mai sus, afla ca nu sunteti singur. Toate probleme de mai sus sunt cauzate de o canalizare infundata. Noi nu desfundam doar canalizarea ci va si dam sfaturi pentru ca sa nu mai infundati canalizarea pe viitor.
  Desfundat:
 - canalizarea din baie
 - canalizarea cazii de baie
 - canalizarea chiuvetei din bucatarie
 - canalizarea din subsolul blocului sau al casei
 - desfundat coloane de canalizare de bloc
 - desfundare colana pluviala

 

 

Curaţare canalizare interioară baie

 

Sifonul din pardoseala refuleaza cand se scurge apa din cada ? Solutiile minune din reclame nu au efect ? Apelati la un instalator profesionist.

Chiuveta din bucatarie nu se mai scurge ? Nu reusiti sa o desfundati singuri ? Apelati la un profesionist:

 

 

Canalizarea infundata solutii

 

Acidul sulfuric pentru desfundat canalizarea ?

 

Tot intalnesc situatia in care un "nepriceput" incearca sa desfunde canalizarea cu acid sulfuric (acidul asta e cel mai la indemana). Canalizarea nu se desfunda cu acizi ci cel mult cu soda caustica. Acizii, oricat de contraintuitiv pare, inmoaie tevile din plastic. Problema apare atunci cand bag sarpele in teava ca sa o desfund, pentru ca daca teava e inmuiata de acid, sarpele va perfora teava.

Ei bine nu exista asa ceva. Polipropilena, adica PPR, daca intra in contact cu acidul sulfuric, dupa un timp, are consistenta hartiei igienice. Singura teava care va scapa neatinsa, este teava de PVC, dar este folosita din ce in ce mai rar. PVC - ul este un material mai scump decat PPR.

Am intalnit in practica, oameni cu "initiativa" care toarna in canalizare, atunci cand s-a infundat, acid sulfuric pentru desfundat canalizarea. Rezultatul desfundarii, in cel mai bun caz este nul, dar de obicei este catastrofal. Exista 3 tipuri de tevi:

- metalice: pe care acidul de strapunge, ocolind dopul
- PVC cu care acidul sulfuric nu reactioneaza, iar teva ramane intacta in urma operatiei
- PPR = polipropilena, cu care acidul sulfuric reactioneaza, in urma reactiei polipropilena avand consistenta hartiei igienice
In doua situatii in trei, trebuiesc schimbate tevile, iar cost va fi de cateva ori mai mare decat costul unui desfundat de canalizare profesional.

curatat canalizare, canalizare infundata baie, canalizare interioara, solutie pentru canalizarea infundatadesfundare canalizare cu acid, desfundat canalizare baie, solutii pentru desfundat canalizarea, instalator canalizare bucuresti, solutii desfundat canalizare, desfundat canalizari, sarpe de desfundat canalizarea, desfundat canalizare bucuresti, desfundare canalizare cu soda caustica, desfundat canalizare bucatarie, instalator canalizare bucuresti, canalizarea infundata solutii, desfundarea canalizarii, cu ce se curata tevile de canalizare, desfundari canalizare Bucuresti, soda caustica desfunda canalizarea, canalizarea casei, canalizare infundata ?, desfundare tevi canalizare,

desfundare canalizare bucuresti, acid sulfuric tevi canalizare, instalator bucuresti desfundat, instalator bucuresti desfundat canalizarea baie pret, desfundare canalizare bucuresti, manopera desfundare de canalizare,