Instalator Non-Stop Sector 5

 

 Instalator sanitar vă desfund chiuveta din bucătarie. Am şarpe electric

Desfundat chiuveta bucatarie Soda caustică din soluţia minune nu mai dă rezultate ? Atunci problema e serioasă. Apelaţi cu încredere la un profesionist care vă rezolva sigur problema.

 Am scule specializate pentru desfundat chiuveta şi am la mine piese de schimb pentru cazul in care cedează ceva.

 Intervin cu şarpe electric, o sculă foarte eficentă care desfundă ţevi pozate pe trasee lungi sau pantă necorespunzatoare.

 De obicei, interveţia de desfundare a chiuvetei, se face in aceeaşi zi cu reclamaţia.

 

 

Sfaturi pentru desfundat ţevi înfundate la bucătărie

 

 Prima dată încercaţi cu pompa clasica a lu' mam'mare, daca infundatura este pe aproape, chiuveta se va desfunda dupa cateva miscari.

 Daca nu ati reusit, nu chemati instalatorul din prima ci incercati toate clikbait-urile posibile :) : bicarbonat cu otet, sodă caustică poroasă, mergeti si cumparati cel mai iefin sarpe.

 Soda caustica o găsiţi sub diferite denumiri comerciale la plic. Cele mai cunoscute sunt Mr. Musculo şi Peak. Aceste două mărci au două tipuri de substanţe de desfundare: cu apa caldă ţi cu apă rece. Sodă caustică fără alte substanţe adăugate în ea, o găsiţi doar în plicul care desfundă numai cu apă caldă.

 

 

Cum desfund chiuveta ? ( eu instalatorul )

 În general înfundătura de la chiuveta din bucătărie apare în două părţi ale instalaţiei de canalizare: în cotul de sifonare de sub chiuvetă, sau în derivaţia (ţeava din perete) care face legătura cu colana de scurgere.

 

 

 

Racord de scurgere a chiuvetei de bucatarie

 1. cotul de sifonare = racordul flexibil de scurgere; această situaţie o puteţi rezolva şi singuri dacă se mai scurge cât de cât chiuveta şi turnaţi o soluţie de desfundat ţevile pe bază de sodă caustică (aşa sunt mai toate soluţiile de desfundat ţevi). Dacă sunteţi mai îndemanatic puteţi desfunda singuri sifonul, dar mare atenţie pentru că pe cât de uşor este de demontat pe atât de greu este de montat la loc făra să înceapă sa curgă îmbinările.

 


 

Racord de scurgere a chiuvetei de bucatarie 2. Ţeava de scurgere din perete este înfundată - în această situaţie este necesară intervenţia cu bine cunoscutul şarpe. Din experienţa vă spun că orice altă metodă doar amână înfundarea definitivă a chiuvetei şi nu rezolvă problema în sine. O situaţie particulară a acestei înfundări este chiuveta de la casele / apartamentele construite în ultimii ani. Ca să nu mai plăteasca montajul unei coloane lângă chiuveta din bucatarie, se trage o ţeavă pe podea prin şapa de la chiuveta din bucătărie, până la coloana din baie. Aceasta aşezare duce la o acumulare a mizeriei în ţeava întrun interval de 2-4 ani. Dăca sunteţi în această situaţie, din experienţă vă spun că puteţi desfunda chiuveta numai cu şarpe electric. Evident ca am în dotare un astfel de şarpe. Ma puteţi apela telefonic la aici.

 

ai chiuveta infundata ? instalator pret desfundare chiuveta, solutii de desfundat chiuveta, desfundarea chiuvetei, scurgerea la bucatarie infundata coloana este plina cu apa, solutii de desfundat scurgerea de la bucatarie, instalator autorizat chiuvete, nu se scurge apa din chiuveta, instalatia sanitara chiuveta bucatarie, pompa desfundat chiuveta, desfundare chiuveta bucatarie, soda caustica desfundat chiuveta, solutie desfundat canalizare bucatarie, desfundat chiuveta bucatarie, pret desfundat canalizare bucatarie, desfundare canalizare bucatarie, sfaturi pentru desfundare tevi infundate la bucatarie, solutie de desfundat chiuveta, solutie desfundat chiuveta, desfundare tevi bucatarie,