Desfundat chiuveta

Instalator sanitar desfund chiuveta din baie sau din bucatarie cu sarpe electric

Desfundat chiuveta bucatarieSoda caustica din solutia minune / reclama nu mai da rezultate ? Atunci problema e serioasa. Apelati cu incredere la un profesionist care va rezolva sigur problema.

Am scule specializate pentru desfundat chiuveta si vin la mine cu piese de schimb pentru cazul in care cedeaza ceva. Intervin cu sarpe electric. Aceasta scula este foarte eficenta si desfunda tevi pozate pe trasee lungi.

De obicei, intervetia de desfundare a chiuvetei, se face in aceeasi zi cu reclamatia.

Sfaturi pentru desfundat tevi infundate la bucatarie

Prima data incercati cu soda caustica poroasa. Pe aceasta o gasiti sub diferite marci. Cele mai cunoscute sunt Mr. Musculo si Peak. Aceste doua marci au doua tipuri de substante de desfundare: cu apa calda si cu apa rece. Soda caustica fara alte substante adaugate in ea, o gasiti doar in plicul care desfunda numai cu apa calda.

Sarpe electric desfundat chiuveta

Cum desfund chiuveta ?

In general infundatura la chiuveta din bucatarie apare in doua parti ale instalatiei de canalizare:

  • la sifon - racordul flexibil de scurgere; aceasta situatie o puteti rezolva si singuri daca se mai scurge cat de cat chiuveta si turnati o solutie de desfundat tevile pe baza de soda caustia (asa sunt mai toate solutiile de desfundat tevile). Daca sunteti mai indemanatic puteti desfunda singuri sifonul, dar mare atentie pentru ca pe cat de usor este de demontat pe atat de greu este de montat la loc fara scurgeri.
  • pe traseul teavii de scurgere din perete - In aceasta situatie este necesara interventia cu bine cunoscutul sarpe. Din experienta va spun ca orice alta metoda doar amana infundarea definitiva a chiuvetei si nu rezolva problema in sine. O situatie particulara a acestei infundari este chiuveta de la casele construite in ultimii ani. In ultimii ani, ca sa nu mai plateasca montajul unei coloane langa chiuveta din bucatarie, scurgrea chiuvetei din bucatarie este asezata pe podea, pe trasee lungi. Aceasta asezare duce la o acumulare a mizeriei in teava pe trasee lungi, asezata in straturi. Daca sunteti in aceasta situatie, din experienta va spun ca puteti desfunda chiuveta numai cu sarpe electric. Evident ca am in dotare un astfel de sarpe.

ai chiuveta infundata ? instalator pret desfundare chiuveta, pompa desfundat chiuveta, desfundare chiuveta bucatarie, solutii de desfundat chiuveta, desfundarea chiuvetei, solutie de desfundat chiuveta, soda caustica desfundat chiuveta, solutie desfundat chiuveta, scurgerea la bucatarie infundata coloana este plina cu apa, solutii de desfundat scurgerea de la bucatarie, instalator autorizat chiuvete,

Desfundat cada

Desfundat cadă

Ţi s-a înfundat cada ? Nu mai poţi să faci un duş ? Refulează sifonul din baie ? Desfundarea vrei sa fie facută repede ? Cheamă un profesionist !

Desfundat cadă