Desfundat chiuveta
Instalator >>

Instalator sanitar desfund chiuveta din baie sau din bucatarie

Soda caustica din reclama nu mai da rezultate ? Apelati cu incredere la un profesionist.

Am scule specializate pentru desfundat chiuveta. Vin la mine cu piese de schimb pentru cazul in care cedeaza ceva.

Intervetia de desfundare a chiuvetei, se va face in aceeasi zi cu reclamatia.

Sfaturi pentru desfundat tevi infundate la bucatarie: prima data incercati cu soda caustica poroasa. Comercial soda caustica o gasiti sub diferite marci. Cele mai cunoscute sunt Mr. Musculo si Peak. Aceste doua marci au doua tipuri de substante de desfundare: cu apa calda si cu apa rece. Soda caustica fara alte substante adaugate in ea, o gasiti doar in plicul care desfunda numai cu apa calda.

sfaturi pentru desfundare tevi infundate la bucatarie,

Cum desfund chiuveta ?

In general infundarea chiuvetei apare in doua portiuni: la sifon - racordul flexibil de scurgere sau pe teava de scurgere. Prima situatie o puteti rezolva si singuri daca se mai scurge cat de cat chiuveta si turnati o solutie de desfundat. In a doua situatie este necesara interventia cu sarpele. Din experienta va spun ca orice alta metoda doar amana infundarea definitiva a chiuvetei si nu rezolva problema.

ai chiuveta infundata ? instalator pret desfundare chiuveta, desfundarea chiuvetei, pompa desfundat chiuveta, desfundare chiuveta bucatarie, solutie de desfundat chiuveta, soda caustica desfundat chiuveta, solutie desfundat chiuveta,

Desfundat tevi | Desfundat chiuveta | Desfundat canalizare

Desfundat

 Țevi înfundate ?

Ţi s-a înfundat cada ? Nu mai poţi să faci un duş ? Refulează sifonul din baie ? Desfundarea vrei sa fie facută repede ? Cheamă un profesionist !

Desfundat chiuveta bucatarie

Ţeava de scurgere a chiuvetei este înfundată ? Ţi-a stricat planurile de gătit pentru întreaga zi ? Atunci cheamă un instalator profesionist sa iţi desfunde chiuveta.

© Ultima actualizare 23 Aprilie 2015
Telefon ContactContact