Instalator montaj masina de spalat

Vă racordez maşina de spălat la alimentarea cu apă rece şi / sau apa caldă şi canalizare.

In general, într-un apartament de bloc, maşina de spălat poate fi aşezată în trei locuri: bucătărie, baie sau în holul de lângă baie.

Cum montam masina de spalat ?

Pentru a va putea da o cotatie aproximativa de pret, ar fi bine ca sa va aflati in locul in care va fi montata masina de spalat, pentru a-mi putea raspunde la toate intrebarile. Nu este nevoie sa aveti cunostinte tehnice. Eu intreb ce vedeti, iar dvs imi spuneti ceea ce vedeti. Daca situatia este descrisa clar va dau la telefon o cotatie exacta de pret. Daca nu, va spun un ecart de pret - minim si maxim, in care se va incadra montajul masinii de spalat. Canalizare masina de spalat, legatura permanenta nu mai este nevoie sa puneti furtunul in cada de fiecare data cand folositi masina de spalat.

Montare masina de spalat

Instalator din Bucuresti montez masini de spalat, prompt si rapid ! Va conectez masina de spalat la alimentarea cu apa rece ( si calda daca este cazul ) si la canalizare.

 

Desfundat cada

Desfundat cadă


Ţi s-a înfundat cada ? Nu mai poţi să faci un duş ? Refulează sifonul din baie ? Desfundarea vrei sa fie facută repede ? Cheamă un profesionist !

Desfundat cadă

Schimbat robinet

Schimbat robineţi


Instalator sanitar schimb robineţi de trecere (robineţi cu bilă). Am deja la mine robineţi de schimb (am chiar şi robineţi nemteşti)

Schimbat robineţi

Scurgere masina de spalat

Scurgere masina de spalat


Nu este montata de mine, dar am vrut sa il fac de ras pe altul ! Cat de incalcit a lucrat.