Cat costa teava de la apometru

Cat costa de schimbat teava de la apometru ?

Una din cele mai comune avarii, din ziua de azi.

In general manopera pentru o astfel de interventie costa 120 lei. Am piese de schimb la mine, pentru a rezolva sigur problema. Piesele mi le platiti separat fata de manopera. Costul pieselor variaza in functie de situatia din teren, dar in general este situat in intervalul 80 - 100 lei. Precizez ca teva cu care inlocuiesc este din INOX alimentar. Nu mai folosesc teava multistrat, din cauza calitatii slabe a produselor care se pot gasi pe piata romaneasca.

PRECIZARE: denumirea pexal este o denumire populara pentru teava multistrat si nu reprezinta in firma Pexal, care produce o teava multistrat de foarte buna calitate, dar care se gaseste foarte greu pe piata din cauza pretului ridicat (calitatea costa).

Telefon instalator NON-STOP

Instalare masina de spalat

Cat costa constatarea ?

 

Am suficienta experienta sa ma lamuresc de la telefon in majoritatea defectelor mici. Dar daca nu ma puteti lamuri la telefon despre ce anume este vorba, atunci trebuie sa fac doua drumuri: unul pentru ca sa evaluez situatia si altul pentru a reparatie. Primul drum se numeste constatare si va costa 60 lei, iar al doilea drum se numeste reparatie si imi veti plati costurile stabilite in urma constatarii.
Este posibil ca unele defecte sa fie foarte greu de gasit; pretul de mai sus este valabil daca diagnosticul poate fi pus in maxim 30 minute. Daca dureaza mai mult de jumatate de ora, fiecare ora suplimentara va costa 100 lei; pretul se rotunjeste la valoare intreaga din ora in ora.

Nu percep "taxa de urgenta". Daca aveti o problema urgenta de rezolvat ma sunati la telefon, iar daca va pot sa vin in timp util, imi platiti costul reparatiei, fara a va taxa in plus pentru ca v-am prins intr-un moment dificil. In schimb interventiile pe timpul noptii costa cu 100 lei in plus fata de toate preturile afisate pe pagina.

Desfundat WC

Cat costa un instalator ?

Pentru preturi exacte va rugam sa sunati la telefon si sa descrieti situatia cat mai exact posibil. Chiar daca nu va pricepeti deloc, eu va intreb ce vedeti, iar dvs. raspundeti. Sigur va pot oferi un ecart de pret in care se va incadra lucrarea. Lucrez numai ca instalator particular.

Lucrez numai ca instalator particular. Cat costa sa fac o instalatie sanitara ?, instalator preturi manopera, instalator bucuresti pret, preturi manopera instalatii sanitare ppr, instalatii sanitare de schimbat preturi, pret mana de lucru instalatii sanitare, pret manopera instalatii sanitare, instalatii sanitare preturi manopera,

 Telefon

Desfundat WC

Preturi desfundat WC

In general costul desfundarii unui wc este cuprins in intervalul 150 - 300 lei, in functie de gradul de dificultate. Eventualele materiale sau consumabile se adauga la costul reparatiei.

Pentru o cotatie exacta de pret va rog sa ma sunati si sa imi descrieti situatia cat de cat. Nu trebuie sa aveti cunostinte tehnice. Eu intreb ce vedeti, iar dvs. imi raspundeti.

pret desfundare wc, pret desfundat wc, pret instalator desfundat wc,

Desfundat WC

Cat costa de desfundat tevile ?

Cost manopera tevi desfudat ?

Nu am un pret generic pentru desfundarea tevilor. Va rog sa ma sunati la telefon, sa descrieti situatia cat de cat, iar la telefon va pot da o cotatie de pret.

cat costa o desfundare canalizare, cat costa desfundarea scurgerii de la baie, la ce pret se desfunda un wc,

Desfundare canalizare

Desfundat chiuveta cu sarpe

Preturi desfundare manuala chiuveta

Desfundarea manuala a unei chiuveta se face folosind sarpele cu arc; este sarpele pe care il vedeti in poza de mai sus. Cealalata metoda de desfundare este cu sarpe electric.

In general costul desfundarii unei chiuvete cu sarpele manual este de 100 - 150 lei, in functie de dificultate.

Desfundat chiuveta

Desfundat tevi cu sarpe electric

Desfundare chiuvetă bucătărie cu şarpe electric

Desfundarea cu şarpele electric se face atunci când nu este posibilă desfundarea cu şarpele manual. În general costul unei astfel de desfundări se incadrează în intervalul 250 - 450 lei. Costul variază în funcţie de lungimea şi de dificultatea traselui de desfundat. Cu cât mai multe coturi are ţeava din perete cu atât mai scump.

Desfundare chiuvetă

costuri pt desfundat, preturi manopera canalizari, pret instalator desfundat canalizare, Cat costa o desfundare canalizare ?

Pret instalare masina de spalat

Manopera instalarii unei masini de spalat variaza foarte mult in functie de: daca a mai fost instalata sau nu o masina de spalat, daca exista robinet de alimentare ( la cladirile mai noi in general exista ), instalatia este deja montata, lungimea furtunelor, numarul furtunelor ( unele masini de spalat au nevoie si de apa calda de la retea ). In general manopera costa undeva intre 100 si 150 lei. Materialele in functie de ce materiale trebuiesc, pretul acestora se situeaza in intervalul 100-150 lei.

pret instalat masina de spalat, manopera montat masina de spalat, manopera montat masina de spalat, pret instalare masina de splat, racordare masina de spalat preturi, instalare masina de spalat pret, cat costa de montat o masina de spalat, instalare masina spalat tarif, tarif instalator racordare masina de spalat,

Instalare masina de spalat

Desfundat cada

Cat se plateste pentru montat un bazin WC ?

Manopera pentru inlocuirea unui rezervor de WC este, in general, de 120 lei. Pentru montajul bazinului mai sunt necesare si alte piese, cu care, in general acesta nu vine in set. Costul acestora pot sa il evaluez numai dupa o vizita la fata locului. Rezervorul il cumpar eu nu dvs., ca sa nu cumparati cine stie ce prostie ieftina. Un bazin de calitate costa aprox. +/- 100 lei.

Schimbare rezervor toaleta pret, Cat costa un bazin de WC ?, schimbat rezervor wc pret, cat costa un bazin de wc,

Desfundare cada

Chiuveta bucatarie

Manopera montat chiuveta bucatarie

In general, montajul unei chiuveta din INOX costa 120 lei + materiale. Mult mai scump va costa gaurirea chiuvetei, daca aceasta nu are prevazuta gaura pentru montajul bateriei.

pret inlocuire lavoar, cat costa montat chiuveta, cat costa montajul unei chiuvete,

Montat chiuveta bucatarie

Desfundat cada

Schimbat cada baie pret

tarife schimbare instalatii sanitare, preturi schimbat tevi, montat baterie manopera, cost instalator, instalator tarife, cat costa teava de scurgere, cum se repara bateria de la cada, Cit costa reparatia unei apartament ?, instalatii apa pret piese,

Desfundare cada

Desfundat cada

Cat costa de schimbat instalatia sanitara de la bucatarie ?

In functiile de conditiile locale costurile pot varia drastic. Schimbarea unei instalatii sanitare de la o bucatarie de bloc ceausist costa 300 lei. Conditiile pentru incadrarea in aceste costuri sunt: apartament de bloc de dinainte de '89, cat costa sa schimbi instalatia sanitara la baie,

Desfundat cada

iar chiuveta sa ramana

langa coloanele de apa, acolo unde a si fost montata din constructie. Daca mutati pozitia chiuvetei costurile cresc simtitor. In suma de bani de mai sus sunt incluse manopera si materialele - PPR (polipropilena). Nu va lasati pacaliti de instalatorii care va ofera un pret mai mic, dar nu va schimba si teava de scurgere.

Pret inlocuire baterie de cada

Cat costa de schimbat bateria de apa de la cada ?

Avem doua situatii:
- bateria este montata cat de cat recent: manopera in functie de gradul de dificultate este situata udeva in intervalul 100 - 150 lei plus eventuale materiale.
- bateria pe care o aveti in momentul de fata este montata din constructia blocului ( cu obertein ). Situatia aceasta este din ce in ce mai rar intalnita, dar inca mai exista. Manopera 150 lei plus eventualele piese. Este posibil, dar se intampla foarte rar ca in momentul in care scot bateria veche sa cedeze tevile din perete, acestea fiind foarte vechi. In aceasta situatie, evident, trebuie reparata si teava din perete care a cedat. In aceasta situatei reparatia tevilor din perete va costa separat.

Schimbat bateria de la cada

Pret inlocuire bazin WC

Cat costa de inlocuit rezervorul / baziul de la WC ?

Inlocuirea rezervorului de la WC va costa 150 lei manopera de montaj, orice alte piese mi le platiti separat. Nu exista o situatie tip pentru montajul bazinului de la WC, pentru a va putea spune cat costa si celelalte piese in afara de rezervor.

Schimbare rezervor WC

Montaj WC

Cat costa de montat un WC ?

Montajul unui scaun de WC, costa 120 lei. In afara de scaunul de toaleta, materialele auxiliare montarii scaunului, pot costa in functie de situatie intre 50 si 100 lei. Cu cat instalatia este mai veche costurile sunt mai mari.

Cat costa un instalator de WC ? Cat costa sa schimbi un WC ? Cat costa manopera la montat WC ? manopera schimbare vas WC, WC pret, cat costa racord WC,

Schimbare rezervor WC

Desfundat cada

Cat costa montajul sau inlocuirea unui calorifer ?

In general manopera pentru inlocuirea unui calorifer costa undeva intre 200 si 400 lei si pret este inclusa si schimbarea tevilor orizontale care vin si pleaca de la calorifer.

Inlocuire calorifer

Desfundat cada

Manopera instalatori Bucuresti

pretu manopera instalati sanitare, manopera instalatii sanitare instalator, instalator preturi manopera, cat se ia de schimbat instalatia la baie, manopera instalator, preturi instalati sanitare manopera,

Desfundat cada

Preturi manopera instalatii sanitare

preturi instalatori, Preturi manopera instalatori, instalații sanitare prețuri, instalator particular pret, cat costa manopera la instalatia de baie, cat costa instalatia sanitara la un apartament, instalatii sanitare preturi,

Desfundat cada

Preturi pentru constructie

Cat costa teava sparta in perete ? Preturi manopera canalizari. Teava pentru instalatii apa, racordare masina de spalat preturi, preturi pentru instalati sanitare, preturi instalator apa, preturi manopera instalatii PPR, manopera la ora, cat se ia de schimbat tevile la centrala pe ppr,

Desfundat cada

Cat costa manopera la o baie instalatii ?

In functie de configuratia baii costul inlocuirii complete a instalatiei de la baie poate varia in limite largi. Nu iau lucrari de inlocuire la care nu este inlocuita si canalizarea din baie. Pretul orientativ manopera + materiale pentru inlocuirea completa a instalatiei sanitare din baie, cat costa de schimbat instalatia sanitara in baie, cat costa sa faci instalatia la baie?, respectiv alimentare cu apa calda + rece si canalizare este de aproximativ 700 lei. Pentru o suma mai mica poate fi inlocuita doar instalatia de alimentare de la baie, canalizarea ramanand cea veche. Cat costa instalatiile sanitare ? Cat costa o instalatie ppr la baie ? Cat costa montarea baii ?, cat costa o baie la instalatia sanitara ?, cat costa instalatiile pentru o baie ?, manopera instalatie sanitara baie, cat ma costa instalatia sanitara pt baie, cat se ia la un montat de cada, instalator baie preturi, Cat ia un instalator pentru schimbat robineti ?, cat costa instalatiile sanitare, manopera instalati sanitare baie pret, pret manopera instalatie apa baie, cost schimbare instalatie sanitara, instalatie sanitara baie pret, cat ia un instalator pentru o baie, instalatii sanitare baie preturi, cat costa o reparatie inundatie perete baie, cat se ia demontat instalatia sanitara,

Desfundat cada

Cat costa o manopera la instalatii sanitare ?

Cat costa manopera instalatii casa ?, preturi piese instalatii sanitare, manopera teava instalatie sanitara, sarpele instalatorului pret, pret instalator sanitar montate instalator completa casa, cat costa instalatia sanitara la o casa, preturi servicii instalatii,

Desfundat cada

Cat costa instalatia sanitara manopera ?

manopera instalatori sanitare, preturi manopera instalati sanitare. Cat costa sa faci instalatia la baie ? Cat costa repararea / inlocuirea unei instalatii sanitare ? tarife manopere instalatii sanitare, cat costa instalatia sanitara baie, cat costa o manopera la instalatii sanitare, costuri apometre,

Desfundat cada

Preturi manopera instalatii PPR

Cat costa instalatia sanitara baie ? tarife instalatii sanitare, Cat costa manopera pentru instalatia de apa ?, cat costa sa schimb tevile, cat costa montarea unei tevi, instalati sanitare preturi manopera, pret instalatii sanitare,

Desfundare cada

Desfundat cada

Pret manopera inlocuire conducta scurgere

Preturi pentru instalatii sanitare. Pret manopera canalizari. Cat ia un instalator pentru schimbat robineti ?. Cat costa robineti chiuveta. Tarif pe ora instalator, manopera instalatiei sanitare include si tevile,

Desfundare cada

© Ultima actualizare 25 August 2020