Cat costa teava de la apometru

Cât costă de schimbat ţeava de la apometru ?

Nu mai este o avarie atat de intalnita in apartamentele de azi in care locuiesc proprietarii, dar in cele in care locuiesc chiriasii e o alta poveste: aici instalatia a ramas de la inceputul anilor 2000, cand teava multistrat de calitate indoielnica era la mare cautare.

În general manopera pentru o astfel de intervenţie costă 300-400 lei. Am piese de schimb la mine, pentru a rezolva sigur şi rapid problema. Piesele mi le plătiţi separat faţă de manopera. Costul pieselor variază în funcţie de situaţia din teren, dar în general este situat în intervalul 100 - 150 lei. Precizez că ţeva cu care înlocuiesc este din INOX alimentar. Nu orice teava din INOX este si de buna calitate. Pentru piesele aduse de mine garantez calitatea lor. Nu mai folosesc ţeava multistrat, din cauza calităţii slabe a produselor care se pot găsi pe piaţă românească.

PRECIZARE: denumirea pexal este o denumire populara pentru ţeava multistrat şi nu reprezintă firma Pexal, care produce o ţeavă multistrat de foarte bună calitate, dar care se găseţte foarte greu pe piaţa din cauza preţului ridicat ( calitatea costă, iar românul este dispus să plătească o funcţionalitate minimă, în nici un caz siguranţă pentru viitor ) .

Telefon instalator NON-STOP

Instalare masina de spalat

Cat costa constatarea ?

 

Am suficienta experienta sa ma lamuresc de la telefon in majoritatea defectelor mici. Dar daca nu ma puteti lamuri la telefon despre ce anume este vorba, atunci trebuie sa fac doua drumuri: unul pentru ca sa evaluez situatia si altul pentru a reparatie. Primul drum se numeste constatare si va costa 200 lei, iar al doilea drum se numeste reparatie si imi veti plati costurile stabilite in urma constatarii.
Este posibil ca unele defecte sa fie foarte greu de gasit; pretul de mai sus este valabil daca diagnosticul poate fi pus in maxim 30 minute. Daca dureaza mai mult de jumatate de ora, fiecare ora suplimentara va costa 100 lei; pretul se rotunjeste la valoare intreaga din ora in ora.

Nu percep "taxa de urgenta". Daca aveti o problema urgenta de rezolvat ma sunati la telefon, iar daca va pot sa vin in timp util, imi platiti costul reparatiei, fara a va taxa in plus pentru ca v-am prins intr-un moment dificil. In schimb interventiile pe timpul noptii costa cu 100 lei in plus fata de toate preturile afisate pe pagina.

Cât costă un instalator ?

Pentru preţuri exacte vă rugam să sunaţi la telefon şi să descrieţi situatia cât mai exact posibil. Chiar dacă nu vă pricepeţi deloc, eu vă întreb ce vedeţi, iar dvs. răspundeţi. Sigur vă pot oferi un ecart de preţ în care se va încadra lucrarea.

Cat costa sa fac o instalatie sanitara ?, instalator preturi manopera, instalator bucuresti pret, preturi manopera instalatii sanitare ppr, instalatii sanitare de schimbat preturi, pret mana de lucru instalatii sanitare, pret manopera instalatii sanitare, instalatii sanitare preturi manopera,

 Telefon

Desfundat WC

Preturi desfundat WC

In general costul desfundarii unui wc este cuprins in intervalul 250 - 400 lei, in functie de gradul de dificultate. Eventualele materiale sau consumabile se adauga la costul reparatiei.

Pentru o cotatie exacta de pret va rog sa ma sunati si sa imi descrieti situatia cat de cat. Nu trebuie sa aveti cunostinte tehnice. Eu intreb ce vedeti, iar dvs. imi raspundeti.

pret desfundare wc, pret desfundat wc,

Desfundat WC

Cat costa de desfundat tevile ?

Cost manopera tevi desfudat ?


Nu am un pret generic pentru desfundarea tevilor. Va rog sa ma sunati la telefon, sa descrieti situatia cat de cat, iar la telefon va pot da o cotatie de pret.

cat costa o desfundare canalizare, cat costa desfundarea scurgerii de la baie,

Desfundare canalizare

Desfundat chiuveta cu sarpe

Preturi desfundare manuala chiuveta

Desfundarea manuala a unei chiuveta se face folosind sarpele cu arc; este sarpele pe care il vedeti in poza de mai sus. Cealalata metoda de desfundare este cu sarpe electric.

In general costul desfundarii unei chiuvete de bloc tip socialist, cu sarpele manual este de 250 - 350 lei, in functie de dificultate.

Desfundat chiuveta

Desfundat tevi cu sarpe electric

Desfundare chiuvetă bucătărie cu şarpe electric

Desfundarea cu şarpele electric se face atunci când nu este posibilă desfundarea cu şarpele manual. În general costul unei astfel de desfundări se incadrează în intervalul 250 - 550 lei. Costul variază în funcţie de lungimea şi de dificultatea traselui de desfundat. Cu cât mai multe coturi are ţeava din perete cu atât mai scump.

chiuveta infundata instalator pret,

Desfundare chiuvetă

costuri pt desfundat, preturi manopera canalizari, pret instalator desfundat canalizare, Cat costa o desfundare canalizare ?

Preţ instalare maşină de spalat rufe sau vase

Manopera instalării unei maşini de spălat variază foarte mult în funcţie de: dacă a mai fost instalată sau nu o maşină de spălat, dacă există robinet de alimentare ( la cladirile mai noi în general există ), instalaţia este deja montată, lungimea furtunelor, numarul furtunelor ( unele maţini de spălat au nevoie şi de apă caldă de la reţea ). În general manopera costă 150 lei. Materialele în funcţie de ce materiale trebuiesc, preţul acestora se situează în intervalul 100-150 lei.

pret instalat masina de spalat, manopera montat masina de spalat, manopera montat masina de spalat, pret instalare masina de splat, racordare masina de spalat preturi, cat costa de montat o masina de spalat, instalare masina spalat tarif, tarif instalator racordare masina de spalat,

Desfundat cada

Cat se plateste pentru montat un bazin WC ?

Manopera pentru inlocuirea unui rezervor de WC este, in general, de 120 lei. Pentru montajul bazinului mai sunt necesare si alte piese, cu care, in general acesta nu vine in set. Costul acestora pot sa il evaluez numai dupa o vizita la fata locului. Rezervorul il cumpar eu nu dvs., ca sa nu cumparati cine stie ce prostie ieftina. Un bazin de calitate costa aprox. +/- 100 lei.

Schimbare rezervor toaleta pret, Cat costa un bazin de WC ?, schimbat rezervor wc pret, cat costa un bazin de wc,

Desfundare cada

Chiuveta bucatarie

Manopera montat chiuveta bucatarie

In general, montajul unei chiuveta din INOX costa 120 lei + materiale. Mult mai scump va costa gaurirea chiuvetei, daca aceasta nu are prevazuta gaura pentru montajul bateriei.

pret inlocuire lavoar, cat costa montat chiuveta, cat costa montajul unei chiuvete,

Montat chiuveta bucatarie

Desfundat cada

Schimbat cada baie pret

tarife schimbare instalatii sanitare, preturi schimbat tevi, montat baterie manopera, cost instalator, instalator tarife, cat costa teava de scurgere, cum se repara bateria de la cada, Cit costa reparatia unei apartament ?, instalatii apa pret piese,

Desfundare cada

Desfundat cada

Cat costa de schimbat instalatia sanitara de la bucatarie ?

In functiile de conditiile locale costurile pot varia drastic. Schimbarea unei instalatii sanitare de la o bucatarie de bloc ceausist costa 300 lei. Conditiile pentru incadrarea in aceste costuri sunt: apartament de bloc de dinainte de '89, cat costa sa schimbi instalatia sanitara la baie,

Desfundat cada

iar chiuveta sa ramana

langa coloanele de apa, acolo unde a si fost montata din constructie. Daca mutati pozitia chiuvetei costurile cresc simtitor. In suma de bani de mai sus sunt incluse manopera si materialele - PPR (polipropilena). Nu va lasati pacaliti de instalatorii care va ofera un pret mai mic, dar nu va schimba si teava de scurgere.

Pret inlocuire baterie de cada

Cat costa de schimbat bateria de apa de la cada ?

Avem doua situatii:
- bateria este montata cat de cat recent: manopera in functie de gradul de dificultate este situata udeva in intervalul 100 - 150 lei plus eventuale materiale.
- bateria pe care o aveti in momentul de fata este montata din constructia blocului ( cu obertein ). Situatia aceasta este din ce in ce mai rar intalnita, dar inca mai exista. Manopera 150 lei plus eventualele piese. Este posibil, dar se intampla foarte rar ca in momentul in care scot bateria veche sa cedeze tevile din perete, acestea fiind foarte vechi. In aceasta situatie, evident, trebuie reparata si teava din perete care a cedat. In aceasta situatei reparatia tevilor din perete va costa separat.

Schimbat bateria de la cada

Pret inlocuire bazin WC

Cat costa de inlocuit rezervorul / baziul de la WC ?

Inlocuirea rezervorului de la WC va costa 150 lei manopera de montaj, orice alte piese mi le platiti separat. Nu exista o situatie tip pentru montajul bazinului de la WC, pentru a va putea spune cat costa si celelalte piese in afara de rezervor.

Schimbare rezervor WC

Montaj WC

Cat costa de montat un WC ?

Montajul unui scaun de WC, costa 120 lei. In afara de scaunul de toaleta, materialele auxiliare montarii scaunului, pot costa in functie de situatie intre 50 si 100 lei. Cu cat instalatia este mai veche costurile sunt mai mari.

Cat costa un instalator de WC ? Cat costa sa schimbi un WC ? Cat costa manopera la montat WC ? manopera schimbare vas WC, WC pret, cat costa racord WC,

Schimbare rezervor WC

Desfundat cada

Cât costă montajul sau înlocuirea unui calorifer ?

In general manopera pentru înlocuirea unui calorifer costă undeva între 200 şi 400 lei. Preţul variază în funcţie de timpul de calorifer (fontă, oţel, aluminiu) şi de necesitatea înlocuirii derivaţiilor (ţevile orizontale).

Înlocuire calorifer

Desfundat cada

Manopera instalatori Bucuresti

pretu manopera instalati sanitare, manopera instalatii sanitare instalator, instalator preturi manopera, cat se ia de schimbat instalatia la baie, manopera instalator, preturi instalati sanitare manopera,

Desfundat cada

Preturi manopera instalatii sanitare

preturi instalatori, Preturi manopera instalatori, instalații sanitare prețuri, instalator particular pret, cat costa manopera la instalatia de baie, cat costa instalatia sanitara la un apartament, instalatii sanitare preturi,

Desfundat cada

Preturi pentru constructie

Cat costa teava sparta in perete ? Preturi manopera canalizari. Teava pentru instalatii apa, racordare masina de spalat preturi, preturi pentru instalati sanitare, preturi instalator apa, preturi manopera instalatii PPR, manopera la ora, cat se ia de schimbat tevile la centrala pe ppr, desfundat teava baie pret,

Desfundat cada

Cat costa manopera la o baie instalatii ?

In functie de configuratia baii costul inlocuirii complete a instalatiei de la baie poate varia in limite largi. Nu iau lucrari de inlocuire la care nu este inlocuita si canalizarea din baie. Pretul orientativ manopera + materiale pentru inlocuirea completa a instalatiei sanitare din baie, cat costa de schimbat instalatia sanitara in baie, cat costa sa faci instalatia la baie?, respectiv alimentare cu apa calda + rece si canalizare este de aproximativ 700 lei. Pentru o suma mai mica poate fi inlocuita doar instalatia de alimentare de la baie, canalizarea ramanand cea veche. Cat costa instalatiile sanitare ? Cat costa o instalatie ppr la baie ? Cat costa montarea baii ?, cat costa o baie la instalatia sanitara ?, cat costa instalatiile pentru o baie ?, manopera instalatie sanitara baie, cat ma costa instalatia sanitara pt baie, cat se ia la un montat de cada, instalator baie preturi, Cat ia un instalator pentru schimbat robineti ?, cat costa instalatiile sanitare, manopera instalati sanitare baie pret, pret manopera instalatie apa baie, cost schimbare instalatie sanitara, instalatie sanitara baie pret, cat ia un instalator pentru o baie, instalatii sanitare baie preturi, cat costa o reparatie inundatie perete baie, cat se ia demontat instalatia sanitara, instalator bucuresti preturi, instalator tarife,

Desfundat cada

Cat costa o manopera la instalatii sanitare ?

Cat costa manopera instalatii casa ?, preturi piese instalatii sanitare, manopera teava instalatie sanitara, sarpele instalatorului pret, pret instalator sanitar montate instalator completa casa, cat costa instalatia sanitara la o casa, preturi servicii instalatii,

Desfundat cada

Cat costa instalatia sanitara manopera ?

manopera instalatori sanitare, preturi manopera instalati sanitare. Cat costa sa faci instalatia la baie ? Cat costa repararea / inlocuirea unei instalatii sanitare ? tarife manopere instalatii sanitare, cat costa instalatia sanitara baie, cat costa o manopera la instalatii sanitare, costuri apometre,

Desfundat cada

Preturi manopera instalatii PPR

Cat costa instalatia sanitara baie ? tarife instalatii sanitare, Cat costa manopera pentru instalatia de apa ?, cat costa sa schimb tevile, cat costa montarea unei tevi, instalati sanitare preturi manopera, pret instalatii sanitare,

Desfundare cada

Desfundat cada

Pret manopera inlocuire conducta scurgere

Preturi pentru instalatii sanitare. Pret manopera canalizari. Cat ia un instalator pentru schimbat robineti ?. Cat costa robineti chiuveta. Tarif pe ora instalator, manopera instalatiei sanitare include si tevile,

Desfundare cada

instalatori pret, instalatori pret schimb baterie de chiuveta, instalatori sanitari preturi, manopera baie cat costa instalatorul, pret desfundat wc,

© Ultima actualizare 24 Mai 2023