Instalator de noapte

Instalator Bucuresti desfundare toaleta

Sunt instalator sanitar cu experienta si abordez aceasta problema cu seriozitate si profesionalism. Lucrez curat si repede, astfel ca la plecare nu va voi lasa baia plina de mizerie. Am multa experienta si scule profesionale, care ma ajuta sa desfund repede orice toaleta infundata. Cu cat ma misc mai repede cu atat mirosurile neplacute vor fi mai putine.

Desfundare WC

De obicei, infundarea veceului este un accident casnic, ce poate fi rezolvat simplu si rapid apeland la un instalator sanitar profesionist. Cateodata problemele sunt mai serioase, cum este de exemplu, scaparea unui obiect in WC sau cand au fost aruncate oasele din mancare in WC. Pentru a rezolva eficient si curat aceasta problema, apelati-ma la nr de telefon din pagina de contact.

Desfundarea WC-ului in Bucuresti

Dupa munca si rasplata. Nu am un "pret universal" pentru desfundarea WC-ului. Pentru a afla cat costa desfundarea WC-ului dvs., sunati-ma la telefonul din pagina de contact si aveti grija sa fiti la "locul faptei". Eu va intreb ce vedeti, iar dvs. imi povestiti. Nu este necesar sa aveti cunostinte tehnice in domeniu pentru a ma lamuri. Ceea ce ma intereseaza este sa imi descrieti ce vedeti, iar daca nu reusiti, puteti sa imi trimiteti poze prin whatapp. Am pus niste costuri orientative in pagina de preturi, pe care o gasiti aici: preturi.

Se poate strica ceva in timpul desfundarii toaletei ?

De obicei nu cedeaza nimic, dar daca se intampla prefer sa inlocuiesc rapid piesa defecta. Cand sosesc la locul interventiei am piese deja la mine, pentru a putea inlocui, eventualele piese care cedeaza in timpul desfundarii.

Desfundarea vasului de toaleta se poate face cu minim de disconfort apeland la un instalator priceput !

Apasati pe imaginea telefonului pentru a intra in contact cu instalatorul care va desfunda WC-ul

Telefon de contact desfundat WC

WC infundat cu hartie igienica ?

In general WC-ul nu se infunda cu hartie igienica sau cu prosoape de bucatarie. Hartia igienica se dizolva usor in apa, dar prosoapele de bucatarie se dizolva mai greu. Ca sa rezolvati singuri problema, umpleti cu apa vasul de wc pana la refuz, adica umpleti-l ochi si lasati-l asa un 1-2 ore. Aveti grija, ca inainte, sa nu fi scapat in wc, un obiect solid, cum este odorizantul sau oasele din mancare. Daca ati facut asa, nu incercati metoda pentru ca probabil veti infunda si mai tare coloana de scurgere si toata apa va iesi pe la dvs. prin sifonul de pardoseala.

Daca aveti noroc, se va auzi un balbadac si mizeria se va duce din vas. Daca nu ati avut noroc s-a se intample asta, puteti sa repetati operatiunea, numai daca nu a inceput sa curga apa pe la imbinarile din spatele WC-ului. Daca a inceput sa curga apa pe la imbinarile din spatele WC-ului, atunci este inutil sa repetati procedeul pt ca: ori dopul este foarte bine fixat ori este un obiect solid scapat in canalizare si ar fi bine sa lasati un profesionist sa rezolve treaba.

In cazul in care nu va puteti permite sa apelati la un instalator profesionist si cautati un sfat cum sa va desfundati singuri toaleta, gasiti mai multe sfaturi aici: Sfaturi desfundat WC.

instalator pentru desfundat wc-ul, instalator wc desfundat, instalator wc infundat, instalatorul de wc, servicii de desfundare wc, wc infundat cu mancare, pentru a desfunda toaleta,

Telefon contact instalator

Telefon de contact

Faceti click pe butonul de mai jos pentru a ajunge in pagina de contact.

 Telefon Instalator Desfundat WC

Sfaturi desfundat WC

Aveti scaunul de toaleta infundat ? Cautati cum sa rezolvati problema singur ? Aici puteti gasi mai multe sfaturi, dar tineti cont ca sunt sfaturi generale si nu imi asum nici o raspundere daca urmati sfaturile de aici, iar situatia se agraveaza.

Mai multe Sfaturi