Instalator sanitar Bucuresti

Instalator Bucureşti desfundare toaletă

 Sunt instalator sanitar cu experienţă şi abordez această problemă cu seriozitate şi profesionalism. Lucrez curat şi repede, astfel că la plecare nu vă voi lăsa baia plină de mizerie. Am multă experienţă şi scule profesionale, care mă ajută să desfund repede orice toaletă înfundată. Cu cât mă mişc mai repede cu atât mirosurile neplăcute vor fi mai puţine.

Desfundat WC infundat

De obicei, înfundarea veceului este un accident casnic, ce poate fi rezolvat simplu şi rapid de către un instalator sanitar profesionist. Câteodată problemele sunt mai serioase, cum este de exemplu, scăparea unui obiect în WC sau când au fost aruncate oasele din mancare în WC. Pentru a rezolva eficient şi curat această problemă, apelaţi-mă la numărul de telefon din pagina de contact.

Cât costă desfundarea WC-ului ?

 După muncă şi răsplată. Nu am un "preţ universal" pentru desfundarea WC-ului. Pentru a afla cât costă desfundarea WC-ului dvs., sunaţi-mă la numărul de telefon din pagina de contact şi aveţi grijă să fiţi la "locul faptei". Eu vă întreb ce vedeţi, iar dvs. îmi povestiţi. Nu este necesar să aveţi cunoştinte tehnice în domeniu pentru a mă lămuri. Ceea ce mă interesează este să îmi descrieţi ce vedeţi, iar dacă nu reuşiţi, puteţi să îmi trimiteţi poze prin Whatapp. Am pus nişte costuri orientative în pagina de preturi.

Se poate strica ceva în timpul desfundării toaletei ?

 De obicei nu cedează nimic, dar dacă se întamplă prefer să înlocuiesc rapid piesa defectă. Când sosesc la locul intervenţiei am piese deja la mine, pentru a putea înlocui, eventualele piese care cedează în timpul desfundării.

 Desfundarea vasului de toaletă se poate face cu minim de disconfort apelând la un instalator priceput !

WC înfundat cu hârtie igienică ?

 În general WC-ul nu se înfundă cu hartie igienică sau cu prosoape de bucătarie. Hartia igienică se dizolvă uşor în apă, dar prosoapele de bucătarie se dizolvă mai greu. Ca să rezolvaţi singuri problema, umpleţi cu apă vasul de WC până la refuz, adică umpleţi-l ochi şi lăsaţi-l aşa 1-2 ore. Aveţi grijă, ca înainte, să nu fi scăpat în WC, un obiect solid, cum este odorizantul sau oasele din mâncare. Dacă aţi făcut asta, nu încercaţi metoda pentru că probabil veţi înfunda şi mai tare coloana de scurgere ţi toată apa va ieşi pe la dvs. prin sifonul de pardoseală.

 Daca aveţi noroc, se va auzi un bâlbâdâc şi toată mizeria se va duce din vas. Dacă nu aţi avut noroc s-ă se întample asta, puteţi să repetaţi operaţiunea, numai dacă nu a început să curgă apa pe la îmbinările din spatele WC-ului. Dacă a început să curgă apa pe la îmbinările din spatele WC-ului, atunci este inutil să repetaţi procedeul pt că: ori dopul este foarte bine fixat ori este un obiect solid scăpat în canalizare şi ar fi bine să lăsaţi un profesionist să rezolve problema. Nu de alta, dar dacă faceţi o manevră greşită şi înfundaţi şi coloana de scurgere a blocului, atunci toată mizeria de la vecini va refula la dvs. în baie.

 

Telefon contact instalator

Telefon de contact


Faceti click pe butonul de mai jos pentru a ajunge in pagina de contact.

 Telefon Instalator Desfundat WC

Sfaturi desfundat WC


Aveti scaunul de toaleta infundat ? Cautati cum sa rezolvati problema singur ? Aici puteti gasi mai multe sfaturi, dar tineti cont ca sunt sfaturi generale si nu imi asum nici o raspundere daca urmati sfaturile de aici, iar situatia se agraveaza.

Mai multe Sfaturi